Grootebroek

Bekijk hieronder onze panden in Grootebroek.

Om meer informatie over een pand te krijgen kunt u contact opnemen met ons.

gedeelte Industrieweg 7 magazijn ruimte

Magazijn ruimte aan de Industrieweg te Grootebroek

gedeelte Industrieweg 7 te Grootebroek
Verhuurd aan John van Osch kunstof kozijnen en geveltechniek
Meer info

Industrieweg 7 Grootebroek

Op het Bedrijventerein gelegen aan de industrieweg 7 te Grootebroek, nabij de provinciale weg N506 gelegen tussen Enkhuizen en Hoorn, bieden wij in een net bedrijfs-verzamelcomplex deze zelfstandige unit van 333 m² aan met kantoorruimte en winkelruimte.

Industrieweg 7 Grootebroek
verhuurd aan " De Meubel Importeur bv "
Meer info

Industrieweg 7A te Grootebroek

Op het Bedrijventerein gelegen aan de industrieweg 7A te Grootebroek, nabij de provinciale weg N506 gelegen tussen Enkhuizen en Hoorn, bieden wij, in een net bedrijfs-verzamelcomplex, deze zelfstandige unit aan, met kantoorruimte en bedrijfsruimte. Deze opgesplitste ruimte van het Bedrijfs-verzamel gebouw op het industrie terrein te Grootebroek is te huur vanaf mei 2019

Industrieweg 7A Grootebroek
te huur vanaf 1 april
Meer info
Phone: 0228325500

Industrieweg 7B te Grootebroek

Op het Bedrijventerein gelegen aan de industrieweg 7B te Grootebroek, nabij de provinciale weg N506 gelegen tussen Enkhuizen en Hoorn, bieden wij, in een net bedrijfs-verzamelcomplex, deze zelfstandige unit aan met kantoorruimte en bedrijfsruimte. Deze opgesplitste ruimte van het Bedrijfs-verzamel gebouw op het industrie terrein te Grootebroek is te huur vanaf mei 2019

Industrieweg 7B te Grootebroek
verhuurd aan Enkhuizen Sloep
Meer info
Phone: 0228325500

Industrieweg 7C Grootebroek

Op het Bedrijventerein gelegen aan de industrieweg 7C te Grootebroek, nabij de provinciale weg N506 gelegen tussen Enkhuizen en Hoorn, bieden wij in een net bedrijfs-verzamelcomplex onderstaand zelfstandige unit van 788,5 m² aan met opslagruimte en kantoor.

Industrieweg 7C Grootebroek
Verhuurd aan Zuiverlucht bv
Meer info

Industrieweg 7e Grootebroek

Op het Bedrijventerein gelegen aan de industrieweg 7e te Grootebroek, nabij de provinciale weg N506 gelegen tussen Enkhuizen en Hoorn, bieden wij in een net bedrijfs-verzamelcomplex onderstaand zelfstandige unit van 525 m² aan met opslagruimte.

Industrieweg 7e Grootebroek
Verhuurd aan Van Leijen Watersport
Meer info