Enkhuizen

Bekijk hieronder onze panden in Enkhuizen.

Om meer informatie over een pand te krijgen kunt u contact opnemen met ons.

bedrijfsruimte Vlakwater 11 - Enkhuizen

Een van de eerste panden in ons beheer, in 2015 is het pand gerenoveerd en weer voorzien van een fris uiterlijk. dit gedeelte van het pand wordt verhuurd aan PipeLife. Vlakwater 11 bezit een groot buiten terrein, ligt aan het markermeer omringd door nautische bedrijven en het bedrijf PipeLife. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de Houtribdijk (N302) en de N506 die aansluit op de rijksweg A7 (Amsterdam-Groningen).

Vlakwater 11 Enkhuizen
Verhuurd aan Pipe Life Nederland bv
Meer info

Kantoor ruimte Vlakwater 11 - Enkhuizen

Een van de eerste panden in ons beheer, in 2015 is het pand gerenoveerd en weer voorzien van een fris uiterlijk. Het magazijn gedeelte van het pand wordt verhuurd aan PipeLife. Vlakwater 11 bezit een groot buiten terrein, ligt aan het markermeer omringd door nautische bedrijven en het bedrijf PipeLife. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de Houtribdijk (N302) en de N506 die aansluit op de rijksweg A7 (Amsterdam-Groningen).

Vlakwater 11 Enkhuizen
Meer info 1601 EX

Onder de Wester - Enkhuizen

Ondanks dat het verhuren van bedrijfsruimten de hoofdmoot van Molenaar West-Friesland holding is, hebben wij in 2011 de grote stap genomen om te investeren in de verbouw en verhuur van het restaurant ONDER DE WESTER aan de Westerstraat 113 in Enkhuizen.Deze verbouwing is in samenspraak gegaan met de nieuwe huurders Hans Lub en Astrid Boekema. De verbouwing is in 2012 voltooid, waarbij veel werk is verzet door Hans en Astrid. Dit uit zich duidelijk in het interieur, waar veel authentieke bouwmaterialen zijn (her)gebruikt, die zijn oorsprong vinden in het pand. Denk daarbij aan vloeren, wanden, de bar e.d. Op het naastgelegen terras aan het oude weeshuisplein is het bij mooi weer goed toeven.

Westerstraat 113 Enkhuizen
Verhuurd aan Onder de Wester
Meer info

Stanfrieseweg 2

De totale oppervlakte van de hal bedraagt 806 m2. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de Houtribdijk (N302) en de N506 die aansluit op de rijksweg A7 (Amsterdam-Groningen).

Stanfrieseweg 2 Enkhuizen
Verhuurd aan Pipe Life Nederland bv
Meer info

Vlakwater 13 - Enkhuizen

Dit pand wordt verhuurd aan een nautisch bedrijf, ligt aan het markermeer omringd door nautische bedrijven en het bedrijf PipeLife. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de Houtribdijk (N302) en de N506 die aansluit op de rijksweg A7 (Amsterdam-Groningen).

Vlakwater 13 Enkhuizen
Verhuurd aan Ventis
Meer info

Vlakwater 13a - Enkhuizen

Vlakwater 13a , het pand ligt aan het markermeer omringd door nautische bedrijven en het bedrijf PipeLife. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de Houtribdijk (N302) en de N506 die aansluit op de rijksweg A7 (Amsterdam-Groningen).

Vlakwater 13a Enkhuizen
verhuurd aan het bedrijf PipeLife
Meer info

Vlakwater 15 - Enkhuizen

Vlakwater 15 bestaat uit een cluster van 5 hallen en worden allemaal gebruikt door PipeLife. Deze hallen worden hoofdzakelijk gebruikt voor productie en logistiek. De totale oppervlakte van de 5 hallen bedraagt 18500 m2. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, door de ligging nabij de Houtribdijk (N302) en de N506 die aansluit op de rijksweg A7 (Amsterdam-Groningen).

Vlakwater 15 Enkhuizen
Verhuurd aan Pipe Life Nederland bv
Meer info

Zoutketen 11 13 15 Enkhuizen

Van oorsprong waren dit twee aparte bedrijfsruimten. Door de vraag naar grotere bedrijfsruimten zijn ze in 2005 met elkaar verbonden. De ruimten zijn als een van de eerste panden op de krabbersplaat neergezet en door zijn ligging aan het begin van de dijk Enkhuizen-Lelystad ideaal als uitvalsbasis voor heel Nederland. Er is ook hier voldoende kantoor- en parkeerruimte aanwezig. momenteel wordt dez locatie gehuurd door Mail unlimeted

Zoutketen 11, 13 en 15 Enkhuizen
Verhuurd aan Mail unlimited
Meer info

Zoutketen 18 - Enkhuizen

Bedrijfs-verzamelcomplex met in totaal 3 zelfstandige units gelegen aan de Zoutketen 18 en 26, op het industrie terrein krabbersplaat direct gelegen aan de houtribdijk (N302), die zorg draagt voor een goede ontsluiting. Zoutketen 18 en 26 vormen nu 1 ruimte welke aan 2 zijden van het pand goed bereikbaar zijn.

Zoutketen 18 Enkhuizen
Verhuurd aan Pipe Life Nederland bv
Meer info

Zoutketen 22 - Enkhuizen

In dit pand is het kantoor van Molenaar Westfriesland Holding bv gevestigd.

Zoutketen 22 Enkhuizen

Zoutketen 23 - Enkhuizen

Bedrijf met hoogwaardig bedrijfsruimten welke gelegen is op het industrie terrein krabbersplaat in Enkhuizen met geïntegreerde clean-room welke zorgdraagt voor een stofvrije verwerking van producten. Denk aan artikelen voor medische toepassingen en hoogwaardige folie producten etc. ook ruimte aanwezig. Deze bedrijfsruimte wordt al van ons gehuurd door Sabic Snij-unie sinds 1994. Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein aanwezig.

Zoutketen 23 Enkhuizen
Verhuurd aan Sabic Snij Unie
Meer info

Zoutketen 24 - Enkhuizen

Momenteel wordt deze ruimte gehuurd door een van onze klanten voor de opslag van halffabricaten en eindproducten. Deze ruimte is bedrijfsspecifiek ingericht.

Zoutketen 24 Enkhuizen
verhuurd aan Sabic Snij Unie
Meer info

Zoutketen 26 - Enkhuizen

Bedrijfs-verzamelcomplex met in totaal 3 zelfstandige units gelegen aan de Zoutketen 18 en 26, op het industrie terrein krabbersplaat direct gelegen aan de houtribdijk (N302), die zorg draagt voor een goede ontsluiting. Zoutketen 18 en 26 vormen nu 1 ruimte welke aan 2 zijden van het pand goed bereikbaar zijn.

Zoutketen 18 en 26 Enkhuizen
Verhuurd aan Pipe Life Nederland bv
Meer info